Fedtforbrænding

Fedtforbrænding | For hurtigere og effektiv fedttab

Hvis du skal på diæt og træne, kan du have overvejet at tage nogle fedtbrændere for at slippe af med den ekstra vægt. Her har du nogle virkelig nyttige kosttilskud til at understøtte dig under denne proces. Ikke desto mindre vil vi kort fortælle nogle ting, som du bør tage højde for.

Fedtforbrændere forbrænder slet ikke fedt. Faktisk gør de det lettere for kroppen at forbrænde akkumuleret fedt. Senere vil det blive brugt som energi i form af kalorier. Derfor, hvis du ikke kombinerer disse kosttilskud med træning, er de ikke så effektive - medmindre de indeholder aminosyrer.

Aminosyrer er elementer der sørger for at holde det lokomotorisk system 100% aktivt og arbejdende. Derudover stimulerer de stofskiftet til at forbrænde fedt hurtigere. Nogle fedtforbrændere har stimulanser, som koffein for at øge fedtforbrændingen. Stimulerende midler har termogene egenskaber, som øger kropstemperaturen, din evne til at svede og varme.

Hvis du lider af forhøjet blodtryk eller hjerte-kar-sygdomme, kan det ikke anbefales af indtage fedtforbrændere med stimulerende midler.

Fedtforbrændere bør ikke indtages før du går i seng, fordi det kan ændre din søvn og hvile markant.

Aktive filtre

Olimp - Thermo Speed®...

"Thermo Speed® Hardcore" fra Olimp Sport Nutrition er af de mest effektive kosttilskud til fedtreduktion. HARDCORE-versionen giver dig den krop, du...
551
Pris 0,00 kr.

Caffeine Kick - Få...

Caffein Kick er det kosttilskud på markedet lige nu med den højeste disponibel dosis vandfri koffein i én kapsel. Du får hele 300 mg. pr. kapsel.
372
Pris 0,00 kr.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password