Pre-Workout

Pre-workout | Få sat gang i din træning

Hvad du indtager før din træning er ikke ligegyldigt! Derfor finder du her forskellige typer preworkout-produkter, som du kan bruge før, men også efter, din træning.

Hvis du vil opnå maksimal præstation under træning eller konkurrence, skal du være opmærksom på den rigtige ernæring. Den skal være anderledes før træning end efter træning.

Før træning er det vigtigt at genopbygge dine energidepoter og genoplade "batterierne", mens kroppen har brug for en anden næringsstofsammensætning efter træning for at reparere de fineste mikroskader og stimulere regenerering.

Faktum er at en bodybuilder skal spise en fundamentalt anderledes kost end en "udholdenheds-atlet". Derfor har pre- og post-workout shakes blevet meget populære indenfor bodybuilding, fordi de stimulere muskelopbygningen og regenereringsevnen.

Aktive filtre

Beta-Alanine Xplode powder...

Beta-Alanine Xplode Powder er et kosttilskud, der anbefales til dig, der dyrker styrke-udholdenhedstræning, styrketræning og udholdenhedstræning...
260
Pris 0,00 kr.

Olimp - BCAA Xplode powder...

BCAA Xplode Powder Energy er et kosttilskud med indhold af aminosyre – skabt med tanke på sportsudøvere, der har behov for lang udholdenhed og høj...
Pris 349,00 kr.

BCAA 20:1:1 Xplode powder –...

Med et dagligt tilskud af BCAA 20:1:1 Xplode powder er du sikker på vækst og masser af styrke. Her får du de anabolske byggesten, der sikrer, at du...
116
Pris 0,00 kr.

Caffeine Kick - Få...

Caffein Kick er det kosttilskud på markedet lige nu med den højeste disponibel dosis vandfri koffein i én kapsel. Du får hele 300 mg. pr. kapsel.
372
Pris 0,00 kr.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password